Drijfveren

Oorspronkelijke kunstenares en ervaringsdeskundige met een brede kijk op het leven telkens op zoek naar nieuwe uitdagingen het perspectief weer verder kunnen detailleren. Jarenlange ervaring in parttime werk met daarnaast een atelier dragen hieraan bij; luisteren, 'vlot oppikken' en improvisatie springen als talenten naar voren. Een snel overzicht en communicatief vaardig maken dat zij vrij direct een grote lijn uit kan zetten waarna verdere uitwerkingen volgens itteratieve werkwijze (kunnen) volgen. Deze werkwijze vindt haar neerslag in het mogelijk maken van kennisdeling tot een zeer gedetailleerde tekening, schilderij of project in de publieke ruimte.
Leidi Haaijer (multimediadesigner)

Thumbnail Image 1

Kunst & Vormgeving

In wezen geven we voortdurend vorm aan allerlei gedachten of ideeƫn, of we ons hier nu van bewust zijn of niet; de vorm kan van tijdelijke of van een meer permanente aard zijn. Afhankelijk van de precieze functie wordt het bijbehorende materiaal gekozen dat het best bij de bedoeling of formulering van de (gewenste) uitdrukking past; een *.pdf met vormgeving in en van diverse projecten.
Meer >

Thumbnail Image 1

Kennisdeling

Informatie is universeel :: kennisdeling is vanzelfsprekend, in welke situatie dan ook. In het onderwijs, workshops, stageperiodes of andere situaties (bijv. NaaiMeetUp | Copernikkel) krijgen deelnemers de gelegenheid om spelenderwijs hun kennis te vergroten. Ieder jaar examineer ik op het KW1c (ROC) in 's-Hertogenbosch als werkveld deskundige.
Meer >

Bewust Zijn met Monroe Sound Science

Bewust Zijn

Bij grote veranderingen en globale uitdagingen is de ontwikkeling van het bewustzijn een existentiƫle factor. Als internationaal trainer van het Monroe Instituut (Virginia USA) geef ik workshops waarbij deelnemers leren hoe ze gerichter en effectiever gebruik kunnen maken van hun hersencapaciteit. Specifieke info voor het Nederlandstalige gebied en geplande activiteiten zijn te vinden op de kalender van monroeinstitutebnl.org